ثبت تغییرات شرکت

اعضاء شرکت بعد از اتمام روند ثبت شرکت مجاز به اعمال هر نوع تغییراتی در شرکت هستند که این تغییرات باید بر اساس چهارچوب های قانونی ثبت تغییرات شرکت انجام شود. قانون تجارت اعمال تغییرات در شرکت را منوط به ثبت آن در اداره ثبت شرکت ها می داند. برای ثبت تغییرات شرکت لازم است ابتدا مجمع عمومی تشکیل شود و با توجه به وظایف و اختیارات قانونی نسبت به ثبت یا عدم ثبت تغییرات در این مجمع تصمیم گیری شود. در ادامه شرح جامع تر و کامل تری را نسبت به ثبت تغییرات شرکت ارائه خواهیم کرد.

مدارک ثبت تغییرات شرکت

هر تغییراتی که در اداره ثبت قرار  است مورد بررسی و ثبت قرار گیرد لازم است مدارک و مستنداتی را برای ثبت به اداره ثبت تغییرات شرکت ارائه دهد. مدارکی اعم از صورت جلسه تغییرات، برگه پذیرش سامانه ای و غیره. این مدارک برای تطابق درخواست مورد نظر با مدارک و مستندات کتبی مورد بررسی قرار می گیرند. اما سایر مدارک برای ثبت تغییرات شرکت عبارت اند از؛

  • آگهی ثبت شرکت
  • آگهی ثبت آخرین تغییرات شرکت
  • در صورت تغییر در سهام لیست سهامداران شرکت
  • در صورت تغییرات مبنی بر سرمایه مانند تصویب ترازنامه سود و زیان ارائه صورت جلسات مبنی بر تصویب ترازنامه نیز لازم است.
  • ارائه وکالت نامه رسمی

شرایط ثبت تغییرات شرکت

از شرایط مربوط به ثبت صورت جلسه تغییرات باید ابتدا به حد نصاب مربوط به ثبت تغییرات شرکت پرداخت. جلسات مجامع یا از طریق دعوت مستقیم برگزار می شوند. که در شرکت های کوچک اصولاً  روش تشکیل مجمع دعوت مستقیم از اعضاء است. اما در صورت غیبت یکی از اعضاء دعوت از مجمع باید از طریق روزنامه کثیرالانتشار انجام شود. از شروط دیگر، حد نصاب جلسات مجامع است که اکثریت عددی به علاوه اکثریت سهامی باید در شرکت حضور داشته باشند. تصمیمات مربوط به ثبت تغییرات شرکت باید طی صورت جلسه تغییرات به اداره ثبت شرکت ها جهت ثبت ارائه شود.

صورت جلسه باید دارای تاریخ و ساعت جلسه باشد. نوع مجمع مورد نظر باید در صورتجلسه آورده شود. اطلاعات شرکت اعم از اسم شرکت، شناسه ملی، شماره ثبت لازم است در صورت جلسه عنوان شود. برای اینکه صورت جلسه مورد نظر  به ثبت در ادارۀ ثبت شرکت ها قرار گیرد لازم است دارای موضوع جلسه و تصمیمات اخذ شده در جلسه نیز باشد. همچنین در پایان برگه صورت جلسه باید امضاء اعضاء وجود داشته باشد. در صورتی که تمامی این موارد وجود داشته باشد. می توانید برای ثبت تغییرات شرکت نیز اقدام نمایید.

مراحل ثبت تغییرات شرکت

  1. دعوت از مجمع عمومی مورد نظر در شرکت
  2. تشکیل مجمع و تنظیم صورت جلسه تغییرات در مجمع عمومی تشکیل شده.
  3. ثبت تغییرات شرکت در سایت اداره ثبت شرکت ها در قسمت تغییرات شرکت باید ثبت شود. (تغییرات در سایت اداره ثبت شرکت ها با توجه به نوع تغییرات باید انجام شود.)
  4. پست مدارک به اداره ثبت شرکت ها بعد از ثبت نهایی در سامانه ثبت شرکت ها به آدرس ثبتی شرکت پست خواهد شد.
  5. صدور پیش نویس ثبت تغییرات شرکت و ارائه آن به شماره پذیرش ثبت شده در سامانه ثبت شرکت ها
  6. دریافت اوراق و اسناد ثبت تغییرات شرکت از اداره ثبت شرکت ها انجام می شود.

هزینه ثبت تغییرات شرکت

دریافت تمامی خدمات ثبتی مشممول هزینه هستند. اما بر اساس تفاوت نوع مجامع و تفاوت صورت جلسات و همچنین گاهاً ممکن است شما بخواهید یک تغییر در شرکت اعمال کنید اما دو یا چند تغییر دیگر را نیز ممکن است با خود به همراه داشته باشد. لذا هزینه مربوط به ثبت تغییرات افزایش خواهد داشت. پس توجه داشته باشید چه تغییراتی می خواهید در شرکت اعمال کنید. برای ثبت این تغییرات لازم است چه اقداماتی انجام شود. در صورت همکاری با موسسات حقوقی برای ثبت تغییرات شرکت مستلزم دریافت چه خدماتی هستتید و این خدمات همراه با ارائه وکیل یا بدون ارائه وکیل است.

هزینه ثبت تغییرات شرکت در اداره ثبت شرکت ها شامل هزینه حق ثبت، هزینه تنظیم صورت جلسه، هزینه ثبت کارشناس در سامانه ثبت شرکت ها، حق الوکاله وکیل، پرداخت هزینه پستی و پرداخت هزینه روزنامه اول و روزنامه دوم از موارد مربوط به ثبت تغییرات شرکت خواهد بود.

مشاوره حقوقی ثبت تغییرات شرکت

چه تمایل داشته باشید ثبت تغییرات شرکت را خود تان انجام دهید و چه تمایل به همکاری با موسسات حقوقی داشته باشید. لازم است اقدام به دریافت مشاوره از مشاوران و کارشناسان حقوقی داشته باشید. اما دریافت مشاوره حقوقی ثبت تغییرات شرکت چه کمکی می تواند به ما کند؟ ثبت تغییرات در سایت اداره ثبت شرکت ها زمان بر خواهد بود و نداشتن اطلاعات ثبتی این پروسه را زمان برتر خواهد کرد. بیشتر برگشت ثبت تغییرات شرکت در سامانه اداره ثبت شرکت ها به دلیل عدم آشنایی با سیستم ثبت شرکت و وارد کردن اطلاعات مربوط در سامانه است. که با دریافت مشاوره رایگان می توانید این پروسه را در کمترین زمان و با همکاری بهترین کارشناسان ثبت داشته باشید.

انحلال شرکت مختلط غیر سهامی: شرایط، مراحل و نتایج

انحلال شرکت مختلط غیر سهامی - تصفیه پس از انحلال : - شرکت مختلط غیرسهامی [...]

موارد و ترتیب جانشینی علی البدل بازرسین

موارد و ترتیب جانشینی علی البدل - در صورتی که بر اثر فوت یا استعفا [...]

ورود اعضای خارجی به شرکت

ورود اعضای خارجی به شرکت -ورود اعضای خارجی به شرکت - قانون تجارت در ورود [...]

تبدیل سهام بی نام به سهام با نام

در تبدیل سهام بی نام به سهام با نام ،باید مراتب در روزنامه کثیرالانتشاری که [...]

استعفای مدیرعامل

استعفای مدیرعامل - مدیرعامل می تواند از سمت خود استعفا دهد. در این صورت ، [...]

2 دیدگاه

ثبت تغییرات شرکت در مشهد

ثبت بین الملل علاوه بر تنظیم صورتجلسه تغییرات و ثبت تغییرات شرکت به شرح این [...]

صفرتاصد ثبت تغییرات شرکت در تبریز

با ثبت بین الملل تغییرات شرکت در تبریز را تخصصی و باقیمت مناسب به ثبت [...]

2 دیدگاه

کاربردی ترین راه ثبت تغییرات شرکت در شهرکرد

ثبت تغییرات شرکت در شهر کرد به همراه کلیه نکات ثبتی حقوقی مربوطه را ثبت [...]

ثبت تغییرات شرکت در یزد

جهت ثبت تغییرات شرکت در یزد و تنظیم صورتجلسه تغییرات ایت مقاله را بخوانید و [...]

2 دیدگاه

مشاوره ثبت تغییرات شرکت در خراسان جنوبی

امور ثبتی در واحد ثبت شرکت های خراسان جنوبی - ثبت تغییرات شرکت در خراسان [...]

دلایل ثبت تغییرات شرکت در ایلام

در این مقاله به ثبت تغییرات شرکت در ایلام و مدارک لازم، مراحل این ار [...]

راهنمای ثبت تغییرات شرکت در گرگان

ثبت تغییرات شرکت در گرگان و موارد مرتبط با آن را در این مقاله فهرست [...]