انحلال شرکت سهامی خاص از جمله مورادی است که جز تغییرات شرکت محسوب می شود و الزامی است که شرکت سهامی خاص ثبت شده باشد و بر اساس دلایلی اقدام به انحلال آن نمایید. جهت این موضوع الزامی است که نمونه صورتجلسه انحلال شرکت سهامی خاص نسبت به آن تنظیم شود و اعضا ذیل آنرا امضا نمایند و سپس در اداره ثبت شرکتها به ثبت برسد.
جهت مطالعه بیشتر در مورد ثبت تغییرات شرکت می توانید به مقاله ثبت شرکت سهامی خاص مراجعه نمایید.
انحلال شرکت سهامی خاص
- کلیه صورتجلسات می بایست روی سربرگ شخصیت حقوقی مربوطه پس از امضاء اشخاص ذی سمت و با مهر آن شخصیت حقوقی تهیه و ارسال گردد.
- آخرین روزنامه رسمی شرکت در خصوص انتخاب مدیران ضمیمه صورتجلسه شود.
- فتوکپی شناسنامه و کارت ملی مدیر یا مدیران تصفیه در صورتی که خارج از سهامداران باشد ضمیمه صورتجلسه شود.
- صورتجلسه ظرف مدت 5 روز از تاریخ تشکیل جلسه ( وفق ماده 209 لایحه اصلاحی قانون تجارت) ظرف مدت سه روز تحویل اداره پست شود و سپس بارکدپستی در سیستم درج گردد.
- در صورتیکه مدیر یا مدیران تصفیه ذیل صورتجلسه قبولی خود را اعلام نکرده باشند طی نامه جداگانه قبولی خود را اعلام و ضمیمه صورتجلسه به اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری ارسال گردد.
- در صورتیکه جلسه با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده رعایت مقررات دعوت وفق اساسنامه شرکت و مفاد لایحه اصلاحی قانون تجارت و ارائه اصول آنها به همراه صورتجلسه الزامی است (ماده 97 . ل . ا.ق.ت)
- لیست سهامداران حاضر در مجمع تهیه و به امضاء سهامداران برسد ضمیمه صورتجلسه به اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری ارسال گردد. (ماده 99 لایحه اصلی قانون تجارت)
- کلیه اقدامات پذیرش صورتجلسات ازطریق سامانه اینترنتی به آدرس http://irsherkat.ssaa.ir صورت می گیرد
صورتجلسه انحلال شرکت سهامی خاص
در زیر به یک نمونه صورتجلسه انحلال شرکت را برای متقاضیان ثبت و تغییرات در شرکت ها ارائه خواهیم داد.
شما متقاضیان ثبت می توانید با مراجعه به نمونه صورت جلسه زیر و هم چنین تماس با موسسه بین الملل از مراحل و شرایط لازم جهت انجام انحلال شرکت آگاه شوید.
بسمه تعالی
نام شرکت : ………………………………………
شماره ثبت شرکت : …………………………
سرمایه ثبت شده : …………….……………
شناسه ملی : ………………………………..
صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده شرکت …………….………..………… سهامی خاص ثبت شده به شماره ………… در تاریخ …………ساعت ………… با حضور کلیه / اکثریت شرکاء در محل قانونی شرکت ( اگر جلسه در محل دیگری تشکیل شده آدرس آن محل نوشته شود) تشکیل گردید.
الف: در اجرای مفاد ماده 101 لایحه اصلاحی قانون تجارت:
- خانم/ آقای ……………………….. به سمت رئیس جلسه
- خانم/ آقای ……………………….. به سمت ناظر رئیس
- خانم/ آقای ……………………….. به سمت ناظر جلسه
- خانم / آقای……………………….. به سمت منشی جلسه انتخاب شدند.
ب: دستور جلسه، اتخاذ تصمیم در خصوص انحلال شرکت ……………………….. پس از بحث و بررسی شرکت بعلت ……………………….. منحل گردید و آقای / خانم (یا شخصیت حقوقی ) ……………………….. به شماره ملی به سمت مدیران / مدیر تصفیه انتخاب شدند. آدرس مدیر / مدیران تصفیه و محل تصفیه تهران خیابان ……………….کوچه ……………….پلاک ……………….کدپستی………………. می باشد.
مدیر/ مدیران تصفیه اقرار به دریافت کلیه اموال دارایی ها و دفاتر و اوراق و اسناد مربوط به شرکت را نمود.
امضاء رئیس جلسه امضاء ناظر جلسه امضاء ناظر جلسه امضاء منشی جلسه
امضاء مدیر یا مدیران تصفیه
اگر در مورد تنظیم صورتجلسه انحلال شرکت سهامی خاص دچار مشکل شده اید می توانید با تماس تلفنی با کارشناسان و مشاوران ثبت بین الملل راهنمایی لازم را اخذ نمایید.
تصمیم گیری انحلال شرکت سهامی خاص
شرکت سهامی خاص به شرکتی گفته می شود که همه سرمایه آن به وسیله موسسین تامین خواهد شد. به دلیل تشکیل همراه بودن شرکت های سهامی عام با تشریفاتی طولانی، ماده های مندرج در قانون تجارت برای امور ساده تری که طبعاَ دارای شرکای کمتری هستند. نوعی شرکت سهامی مقرر داشته که به شرکت سهامی خاص شناخته می شوند.
در شرکت سهامی خاص، مجمع عمومی برای تصمیم گیری ها وجود ندارد. تعدد شرکا در آن به میزان قابل توجهی کمتر از شرکت های تجاری از نوع سهامی عام می باشد.
در این شرکت ها اعلامیه پذیره نویسی صادر نمی شود. در ابتدای فعالیت و انجام امور 35 % از سرمایه باید در حساب مخصوصی به شکل سپرده نگهداری شود.
برای ارتباط با کارشناسان حقوقی بین الملل می توانید با شماره تماس های مجتمع حقوقی بین الملل تماس حاصل فرمایید. موسسه بین الملل با سال ها خدمات شایسته خود اماده ارائه مشاوره حقوقی به متقاضیان ثبت شرکت سهامی خاص خواهد بود .