تشکیل پرونده مالیاتی در کرج
تشکیل پرونده مالیاتی و زمان انجام آن در کرج
ثبت نام الکترونیکی تشکیل پرونده مالیاتی در کرج
تشکیل پرونده مالیاتی در صورت کلی به معنای این است که یک شرکت تجاری با اعلام خود در اداره مالیات اقدام به تشکیل پرونده داده و بر اساس قانون دو در هزار سرمایه شرکت اقدام می کند.
در صورت عدم ثبت گزارش های مالیاتی جریمه خواهید شد و باید دو برابر هزینه مالیات را پرداخت کنید. در صورت کلی با عدم تشکیل پرونده مالیاتی موظف هستید بال پرداخت حق التمبر مالیاتی در زمان 2ماهه تا 3 برابر هزینه ها را پرداخت کنند. شما عزیزان تنها با یک تماس می توانید از خدمات بهینه و ارزنده کارشناسان حقوقی بین الملل بهره ببرید.
مدارک لازم برای تشکیل پرونده مالیاتی در کرج
- ارائه رونوشت از اساسنامه شرکت.
- تسلیم کپی از آگهی تاسیس شرکت.
- ارائه رونوشت از روزنامه رسمی شرکت.
- تسلیم نسخه اصل و رونوشت از شرکتنامه شرکت.
- تسلیم اصل و کپی تقاضانامه یا اظهارنامه شرکت.
- رونوشت از اصل و کپی آگهی ثبت صورتجلسه تغییرات شرکت.
- اصل و کپی شناسنامه(صفحه اول) و کارت ملی اعضای هیات مدیره.
- کپی قبض تلفن شرکت.
- کپی مالکیت یا اجاره نامه محضری و یا با کد رهگیری به نام شرکت.
- اصل گواهی امضای صاحبان امضای شرکت که به تائید دفترخانه اسناد رسمی رسیده باشد
- تکمیل دفترچه مشخصات شناسایی شرکت (دفترچه ثبت نام اشخاص حقوقی)
- اصل رسید واریز دو در هزار مبلغ سرمایه اولیه شرکت در بانک ملی.
- نسخه اصل و کپی سند مالکیت(در صورتی که به نام شرکت باشد.) یا قرارداد اجاره در دو نسخه.
آدرس اداره تشکیل پرونده مالیاتی در کرج
آدرس اداره کل: خ شهید بهشتی میدان سپاه بلوار جمهوری جنوبی میدان و الفجر
شماره تماس: 02632709888
جریمه عدم تشکیل پرونده مالیاتی در کرج
طبق قانون، در زمان تشکیل پرونده مالیاتی، 2 در هزار سرمایه شرکت باید به حساب دولت واریز گردد و اگر در مدت 2 ماه فرصت مقرر، پرداخت نگردد، باید 3 برابر آن مبلغ پرداخت گردد. بنابراین شرکتهایی که مبلغ سرمایه ی اولیه شرکت آنها رقم قابل توجهی می باشد باید به این موضوع توجه نمایند.
برای تشکیل پرونده مالیاتی نیاز به یک اجاره نامه رسمی داریم، که این اجاره نامه رسمی باید یا دفاتر املاک تنظیم شود و دارای کد رهگیری باشد یا در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شده باشد که بتوان سند رسمی را بر آن صدق کند.
موضوعی که عموماً مطرح می شود بحث ماده 474 ق.م است که اظهار می دارد، مستاجر می تواند عین مستاجره را به غیر اجاره دهد مادامی که در اجاره نامه شرط خلاف آن قید نشده باشد.
در تفسیر این ماده باید گفت که مستاجر در طول مدت اجاره مالک منافع محسوب می شود. بنابراین اگر اجاره نامه در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شده باشد و بدی که در مورد عدم اجازه اجاره عین مستاجره به مستاجر وجود دارد نقض شده باشد در این زمان مستاجر می تواند با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی نسبت به اخذ اجاره نامه رسمی به نام شرکتش یا به غیر اقدام نماید و در دادگاه به استناد این قانون از خود دفاع نمایند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تخصصی درباره تشکیل پرونده مالیاتی درکرج پس از ثبت شرکت در کرج بر روی لینک کلیک نمایید.