جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید

هر ساعتی در روز کنار شما هستیم

با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید
در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید
اگر میخواهید سهام بی نام را در شرکت به سهام با نام تبدیل کنید ابتدا باید درباره تبدیل سهام بی نام به سهام با نام بدانید که ما در متن زیر به آن اشاره می کنیم. شما با تماس وکلای حقوقی بین الملل می توانید در کم ترین زمان پاسخ تمامی سوالات حقوقی را دریافت کنید.

راهنمای تبدیل سهام بی نام به سهام با نام

در تبدیل سهام بی نام به سهام با نام ، باید مراتب در روزنامه کثیرالانتشاری که آگهی های مربوط به شرکت در آن نشر می گردد ، سه نوبت هر یک به فاصله پنج روز منتشر و مهلتی که کمتر از شش ماه از تاریخ اولین آگهی نباشد ، به صاحبان سهام داده شود تا برای تبدیل سهام خود ، به مرکز شرکت مراجعه کنند . در آگهی تصریح خواهد شد که پس از انقضای آگهی مزبور ، کلیه سهام بی نام شرکت باطل شده تلقی می گردد .

سهام بی نامی که ظرف مهلت مذکور برای تبدیل به سهام با نام به مرکز شرکت تسلیم نشده باشد ، باطل محسوب و برابر تعداد آن ، سهام با نام صادر و وسیله شرکت ، در بورس اوراق بهادار یا از طریق حراج ، فروخته خواهد شد . آگهی حراج ، حداک ثر تا یک ماه پس از انقضای مهلت شش ماه مذکور ، فقط یک نوبت در روزنامه کثیرالانتشار فوق الذکر ،  منتشر می شود .

فاصله بین آگهی و تاریخ حراج ، حداقل ده روز و حداکثر یک ماه خواهد بود . در صورتی که در تاریخ تعیین شده ، تمام یا قسمتی از سهام به فروش نرسد ، حراج تا دو نوبت ، طبق شرایط فوق  ، تجدید خواهد شد . از حاصل فروش سهام با نام مزبور ، بدواً هزینه ها کسر می گردد و مازاد آن وسیله شرکت به حساب بانکی سودآور سپرده می شود .

ادامه مطلب
ثبت تغییرات شرکت در یزد

در صورتی که سهام باطل شده مزبور که در اختیار مالک باقی مانده است ، ظرف ده سال از تاریخ فوق الذکر ، به شرکت مسترد شود ، مبلغ سپرده و سود متعلق به آن ، به دستور شرکت از طرف بانک به مالک سهم پرداخت می شود .

پس از سپری شدن ده سال ،  مبلغ سپرده و سود آن در حکم مال بلاصاحب بوده و باید از طرف بانک با اطلاع « دادستان شهرستان » ، به خزانه دولت منتقل گردد .

هرگاه پس از تجدید حراج ، مقداری از سهام به فروش نرسد ، صاحبان سهام بی نام ، در صورتی  که به شرکت مراجعه کنند ، به ترتیب مراجعه به شرکت ، اختیار خواهند داشت که از خالص حاصل فروش سهامی که فروخته شده است به نسبت سهام بی نامی که در دست دارند ، وجه نقد دریافت کنند و یا آن  که برابر تعداد سهام بی نام خود ، سهام با نام تحصیل نمایند .

این ترتیب تا وقتی  که وجه نقد و سهم فروخته نشده ، هر دو در اختیار شرکت قرار دارد ، رعایت خواهد شد . به عبارت دیگر حاصل فروش سهم بی نام ، مخصوص دارنده آن نیست و هر دارنده سهم بی نام ، در صورت مراجعه می تواند از آن استفاده کند .

به این مقاله امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x