جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید

هر ساعتی در روز کنار شما هستیم

با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید
در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید
5/5 - (1 امتیاز)
در صورتی که شروط مربوط به انحلال شرکت مختلط غیر سهامی ایجاد شود باید به آن رسیدگی شود و به صورت قانونی آن را اجرا کرده و ارگان های مربوطه را در این مسیر مطلع سازید. در ادامه نکات تخصصی انحلال شرکت در این زمینه ارائه می کنیم. با ما همراه باشید و در صورت پیش آمدن هر سوالی در زمینه انحلال شرکت با ما تماس بگیرید.

شرایط انحلال شرکت مختلط غیر سهامی

  • وقتی که شرکت، موضوع خود را انجام داده یا انجام آن، غیر ممکن شده باشد.
  • وقتی که شرکت برای مدت معینی تشکیل شده و مدت منقضی شده باشد.
  • در صورتی که شرکت ورشکست شود.
  • هرگاه تمام شرکای ضامن به انحلال شرکت تراضی نمایند.
  • در صورتی که یکی از شرکاء، به دلایلی انحلال شرکت را از دادگاه تقاضا نماید و دادگاه آن دلایل را موجه دانسته و حکم به انحلال شرکت بدهد. هرگاه دلایل انحلال، منحصراً مربوط به شرکت یا شرکای معین باشد، دادگاه می تواند به تقاضای سایر شرکاء، به جای انحلال، حکم اخراج آن شریک یا شرکای معین را بدهد.
  • در صورت فسخ یکی از شرکای ضامن: فسخ شرکت در صورتی ممکن است که در اساسنامه این حق از شرکاء سلب نشده و ناشی از قصد اضرار نباشد. تقاضای فسخ، باید شش ماه قبل از فسخ، کتباً به شرکاء اعلام شود. اگر موافق اساسنامه باید سال به سال به حساب شرکت رسیدگی شود، فسخ در موقع ختم محاسبه سالیانه به عمل می آید.
  • در صورت ورشکستگی یکی از شرکای ضامن در این مورد انحلال وقتی صورت می گیرد که مدیر تصفیه کتباً تقاضای انحلال شرکت را نموده و از تقاضای مزبور، شش ماه گذشته و شرکت، مدیر تصفیه را از تقاضای انحلال منصرف نکرده باشد. اضافه می شود که، به تصریح قانون، ورشکستگی شریک با مسئولیت محدود موجب انحلال شرکت مختلط غیرسهامی نمی شود.
  • در صورت فوت یا محجوریت یکی از شرکای ضامن: در صورت فوت یکی از شرکای ضامن، بقای شرکت، موقوف به رضایت سایر شرکاء و قائم مقام متوفی خواهد بود. اگر سایر شرکاء، به بقای شرکت تصمیمی گرفته باشند، قائم مقام متوفی باید در مدت یک ماه از تاریخ فوت، رضایت یا عدم رضایت خود را راجع به بقای شرکت کتباً اعلام نماید.
  • در صورتی که قائم مقام متوفی، رضایت خود را اعلام نموده، نسبت به اعمال شرکت در مدت مزبور از نفع و ضرر شریک خواهد بود. ولی در صورت اعلام عدم رضایت، در منافع حاصله در مدت مذکور شریک بوده و نسبت به ضرر آن مدت، سهیم نخواهد بود. سکوت قائم مقام تا انقضای یک ماه، در حکم اعلام رضایت است.
  • در صورت درخواست طلبکار یا طلبکاران شخصی شرکاء، در صورتی که نتوانسته باشند طلب خود را از دارائی شخصی مدیون خود وصول کنند و سهم مدیون از منافع شرکت، کافی برای تأدیه طلب آنها نباشد، در بحث از شرکت های تضامنی و نسبی، بیان شده است.
ادامه مطلب
ثبت شرکت در خارج از کشور | ثبت نمایندگی در خارج

به منظور ثبت شرکت مختلط غیر سهامی می توانید به مقاله مرتبط با آن مراجعه کنید.

انحلال شرکت مختلط غیر سهامی

موارد عدم انحلال شرکت مختلط غیرسهامی

مرگ یا محجوریت شریک با مسئولیت محدود، مانند ورشکستگی او ، سبب انحلال شرکت مختلط غیرسهامی نمی گردد. زیرا به تصریح قانون «مرگ یا محجوریت یا ورشکستگی شریک یا شرکای با مسئولیت محدود، موجب انحلال شرکت نمی شود» ولی باید گفت که، قائم مقام شریک متوفی یا شریک محجور یا مدیر تصفیه شریک ورشکسته، در صورت لزوم، برای دریافت حصه آنها از دارایی شرکت، می تواند به دادگاه مراجعه کند.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x