جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

صفر تا صد انحلال شرکت

انحلال شرکت
برای دانستن نکات و موارد مربوط به انحلال شرکت ها پس از ثبت شرکت به هر دلیل و ثبت تغییرات در شرکت بهترین و مناسب ترین روش استفاده از تجربیات اشخاص مجرب در این زمینه است که موسسه بین الملل با ارائه مشاوره رایگان راهنمای شما عزیزان خواهد بود تا در این مسیر توانا و با قدرت قدم بردارید.

انحلال شرکت

توضیحات سریع در خصوص انحلال شرکت جهت راهنمایی های لازم در مورد ثبت انحلال و تنظیم صورتجلسه انحلال شرکت ارائه گردیده شده است. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی در خصوص ثبت انحلال شرکت در کرج و تهران با کارشناسان مجرب ثبت بین  الملل در ارتباط باشید.

انحلال شرکت باید طی صورتجلسه تنظیم شده ای به اداره ثبت شرکتها اعلام شود.

دلایل حقوقی انحلال شرکت

  • در زمان ثبت برای فعالیت شرکت مدت مشخص شده باشد و این مدت نیز تمدید نشده باشد.
  • در صورتی که شرکت اعلام ورشکستگی کند.
  • وقتی که موضوع شرکت غیر قابل انجام یا غیر مجاز باشد.
  • در صورتی که تمام اعضای شرکت به هر دلیلی اتفاق نظر به انحلال داشته باشند.

صورتجلسه ی انحلال را باید تمام اعضا امضا کنند و یا کسی که که وکالتنامه از عضوی دارد آن را به نمایندگی از عضو امضا کند. پس از آن یک مدیر تصفیه برای شرکت به مدت 2 سال انتخاب میشود که وظیفه دارد تمام مطالبات شرکت را تسویه نماید.

اگر در طی این مدت موفق به انجام اینکار نشد باید به مدت 2 سال تمدید شود.

انحلال شرکت

روش های انحلال شرکتهای تجاری

برخی از شرکت ها پس از فعالیت های تجاری بنابربه هرگونه دلایلی فعالیت تجاری خود را متوقف خواهند کرد که این توقف کاری می تواند باعث پایان یافتن زمان فعالیت شرکت باشد این موارد در اساسنامه شرکت ذکر می شود به این فرآیند منحل شدن شرکت خواهند گفت.
در قوانین تجارت اینگونه بیان شده که شرکت ها باید انحلال خود را به اداره ثبت شرکتها و عموم مردم اعلام نمایند ( درج در روزنامه رسمی کشور ) و در مدت معینی باید امور ناقص شرکت را تکمیل کنند در این مقاله به نحوه تصفیه شرکت بعد از انحلال نیز خواهیم پرداخت.

برای کسب اطلاعات تکمیلی به مقاله مربوط به ثبت تغییرات شرکت مراجعه شود .

برای اقدام جهت انحلال شرکت های تجاری و یا موسسات غیر تجاری با شماره تماس های موسسه بین الملل تماس حاصل فرمایید .

مدارک لازم جهت انحلال شرکت

  • کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی همه شرکاء و مدیر تصفیه
  •  روزنامه رسمی مربوط به مرحله ثبت شرکت و مرحله آخرین تغییرات شرکت
  •  اصل صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده که به امضا شرکاء و مدیر تصفیه رسیده باشد
  •  اگر وکیل دادگستری امور مربوط به ثبت انحلال را انجام می‌دهد، اصل وکالتنامه نیز لازم است

چنانچه مجمع عمومی فوق العاده با حضور کلیه شرکاء تشکیل نشده و بلکه با حضور اکثریت شرکاء باشد، ارائه اصل روزنامه کثیر الانتشار شرکت که حاکی از رعایت تشریفات دعوت از مجمع عمومی فوق العاده است الزامی است.

مدارک ثبت انحلال شرکت سهامی خاص

  •  روزنامه رسمی مربوط به مرحله ثبت شرکت و مرحله آخرین تغییرات شرکت
  •  کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی همه سهامداران، بازرسین و مدیر تصفیه
  •  اصل صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده که به امضاء سهامداران، بازرسین و مدیر تصفیه رسیده باشد

اگر وکیل دادگستری امور مربوط به ثبت انحلال شرکت را انجام می‌دهد، اصل وکالتنامه نیز لازم است.

چنانچه مجمع عمومی فوق العاده با حضور کلیه سهامداران تشکیل نشده و بلکه با حضور اکثریت سهامداران باشد، ارائه اصل روزنامه کثیر الانتشار شرکت که حاکی از رعایت تشریفات دعوت از مجمع عمومی فوق العاده است الزامی است.

مراحل انحلال شرکت

مراحل انحلال شرکت

تشکیل مجمع عمومی فوق العاده برای درخواست ثبت انحلال شرکت باید توسط موسسین و اعضای هیئت مدیره انجام گیرد .

  1. حضور تمام اعضا و شرکا جهت امضا صورتجلسه ثبت انحلال شرکت و تعیین مدیر تصفیه الزامی است . در واقع حتی اگر یک نفر از اعضا مخالف باشد؛ انحلال شرکت منتفی می شود. چنانچه یکی از شرکا حضور نداشته باشد اما وکالت تام ­الاختیار به دیگر اعضا داده باشد؛ می­توان در غیاب او شرکت را منحل کرد؛ در غیر این صورت خود شخص حتماً باید حاضر شود.
  2.  بعد از تنظیم صورتجلسه انحلال شرکت که در آن مدیر تصفیه هم مشخص شد، کلیه اعضا و مدیر تصفیه باید ذیل صورتجلسه را امضا و مهر شرکت بزنند.
  3.  پس از امضا صورتجلسه انحلال، مدارک لازم  که در زیر گفته می شود و همراه با صورتجلسه امضا شده باید از طریق اداره پست به اداره ثبت شرکت­ها تحویل داده شود.

پس از ارائه مدارک، مدت زمان لازم برای انحلال شرکت، ۱۰ الی ۱۵ روز است و تا زمانی که آگهی انحلال شرکت در روزنامه کثیرالانتشاری که آگهی ­های شرکت در آن به چاپ می­رسند؛ منتشر نشود؛ هنوز شرکت رسماً منحل نشده است.

راهنمای انحلال شرکت

انحلال شرکت به معنای از بین رفتن یا تعطیل شدن شرکت است که بر طبق قانون تجارت، از جمله وظایف شرکاء و سهامداران شرکت می باشد که پس از انحلال شرکت، این موضوع را به شکل رسمی به مراجع ثبتی کشور که بنام اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیر تجاری شناخته می‌شود اعلام نمایند تا موضوع انحلال شرکت بصورت رسمی به ثبت برسد که به این فرآیند در اصطلاح انحلال شرکت گفته می‌شود.

امکان اینکه شرکت را منحل کنیم هست؟ موارد دارایی و مالیاتی شرکت به چه صورت می باشد؟

در قانون تجارت انحلال شرکت پیش بینی گردیده است و در صورتی که افراد قادر به کار با موضوعات شرکت نباشند و یا ورشکستگی شرکت، در صورت موافقت کلیه اعضا با انحلال، شرکت می تواند منحل شود.

شرایط انحلال شرکت ها

در این مطلب شرایط حقوقی انحلال شرکتها به اختصار توضیح داده شده است . در صورت نیاز به مشاوره در خصوص منحل کردن یک شرکت میتوانید از کارشناسان مجرب ثبت بین الملل مشاوره رایگان دریافت نمایید.

شرایط انحلال شرکت سهامی خاص

شركت سهامی ممكن است بنا به علل زیر منحل شود:

  • تقلیل سرمایه شركت به كمتر از حداقل قانونی (حداقل سرمایه شركت سهامی عام 5/000/000 ریال و حداقل سرمایه شركت سهامی خاص 1/000/000 ریال می باشد).
  • در صورت انقضای مدت شركت (بند 2 ماده 199 ل.ا.ق.ت)
  • از بین رفتن حداقل نصف سرمایه شركت بر اثر زیان های وارده به شركت (ماده 141 ل.ا.ق.ت)
  • در صورت ورشكستگی شركت.
  • از بین رفتن موضوع شركت یا غیر ممكن شدن انجام موضوع شركت (بند 1 از ماده 199 ل.ا.ق.ت.)
  • در صورت ورشكستگی شركت.
  • در صورت تصمیم مجمع عمومی فوق العاده مبنی بر انحلال شركت.
  • انحلال شركت هب حكم دادگاه موارد مندرج در ماده 201 (ل.ا.ق.ت) ناظر به انحلال شركت از طريق دادگاه با درخواست ذینفع می باشد.

تصفیه امور شرکت

تصفیه امور شرکتها

هرگاه شرکت تجارتی منحل گردد، امور آن باید تصفیه شود. تصفیه امور شرکتها ، همان طور که ( شماره 559 ) گفته شد ، عبارت است از ، خاتمه دادن به کارهای جاری شرکت، اجرای تعهدات و وصول مطالبات شرکت، انجام معاملات جدید، هرگاه برای اجرای تعهدات شرکت لازم باشد، نقد کردن دارائی شرکت، پرداخت بدهی های شرکت و تقسیم باقی مانده دارائی آن بین شرکاء تصفیه امور شرکت های سهامی عام و خاص قبلاً ( شماره 558 و بعد) گفته شد.

در این مبحث به ذکر تصفیه امور شرکت های با مسئولیت محدود ، شرکت تضامنی ، شرکت نسبی ، شرکت مختلط غیر سهامی و شرکت مختلط سهامی پرداخته می شود . تصفیه امور این شرکت ها پس از انحلال، موافق مقررات ذیل خواهد بود، مگر در مورد ورشکستگی که تابع مقررات راجع به ورشکستگی است. ( این مقررات بعداً ، ش 78 و بعد ، ج 4 ذکر خواهد شد ).

متصدیان تصفیه در شرکت

در شرکت تضامنی ، شرکت نسبی، شرکت مختلط غیرسهامی و شرکت مختلط سهامی ، امر تصفیه با مدیر یا مدیران شرکت است ، مگر آن که شرکای ضامن،  اشخاص دیگری را از خارج یا از بین خود برای تصفیه معین نمایند . اگر از طرف یک یا چند شریک ضامن، تعیین اشخاص مخصوص برای تصفیه تقاضا شود و سایر شرکای ضامن، آن تقاضا را نپذیرند، دادگاه اشخاصی را برای تصفیه، معین خواهد کرد. لازم است ذکر شود که در شرکت های مختلط ( سهامی و غیر سهامی ) ، شرکای غیر ضامن حق دارند یک یا چند نفر برای نظارت در امور تصفیه معین نمایند.

در شرکت با مسئولیت محدود نیز امر تصفیه به عهده مدیر یا مدیران شرکت است، مگر آن که اساسنامه یا اکثریت مجمع عمومی شرکت، ترتیب دیگری مقرر داشته باشد.

هرچند با التفات به مفهوم مخالف این بیان قانون که می گوید « در هر مورد که اشخاصی غیر از مدیران شرکت، برای تصفیه معین شوند، اسامی آنها باید در اداره ثبت اسناد، ثبت و اعلام گردد»، ظاهراً چنین معلوم می شود که هرگاه امر تصفیه به عهده مدیر یا مدیران شرکت باشد، ثبت و اعلان اسامی آنها، لازم نیست. ولی به نظر می رسد که لازم است اسامی این افراد نیز، جهت ثبت و اعلام ، به مرجع ثبت شرکت اعلام گردد .

وظایف متصدیان تصفیه شرکت

از وظایف اولیه متصدیان تصفیه، این است که انحلال شرکت را به مرجع ثبت ، جهت ثبت و آگهی برای اطلاع عمومی ، اعلام دارند و باید گفت که، تا وقتی که انحلال شرکت به ثبت نرسیده و آگهی نشده باشد ، نسبت به اشخاص ثالث بلااثر خواهد بود. علاوه بر آن، وظایف متصدیان تصفیه، همان طور که ( شماره 455) اشاره شد، عبارت است از خاتمه دادن به کارهای جاری و اجرای تعهدات، وصول مطالبات و پرداخت بدهی های شرکت و تقسیم دارائی آن، به ترتیبی که ذیلاً بیان می شود.

1- اگر برای اجرای تعهدات شرکت، معاملات جدیدی لازم شود، متصدیان تصفیه به انجام آن اقدام خواهند کرد.

2- متصدیان تصفیه حق دارند شخصاً یا به وسیله وکیل، از طرف شرکت اقامه دعوی کنند یا در برابر دعاوی اقامه شده علیه شرکت، به جواب گوئی و دفاع بپردازند.

3- متصدیان تصفیه، وقتی حق اصلاح و تعیین داور دارند که شرکای ضامن به آنها اجازه این امر را داده باشند. مواردی که، طبق قانون، داوری اجباری است از این قاعده مستثنی است. متصدیان شرکت های با مسئولیت محدود، (به استثنای مورد داوری اجباری)، فقط وقتی حق اصلاح و تعیین داور دارند که اساسنامه یا مجمع عمومی، این حق را به آنها داده باشد.

( منظور از داوری اجباری از جمله موردی است که شرکت قبل از انحلال، ضمن قرارداد معامله یا قرارداد جداگانه ای، ملتزم شده باشد که در صورت بروز اختلاف بین او و طرف قرارداد، رفع اختلاف از طریق داوری به عمل آید).

4- آن قسمت از دارائی شرکت که در مدت تصفیه محل احتیاج نیست، به طور موقت بین شرکاء تقسیم می شود. ولی متصدیان تصفیه، باید معادل قروضی که هنوز موعد تأدیه آن نرسیده است و همچنین معادل مبلغی که در حساب بین شرکاء مورد اختلاف است، موضوع نمایند، یعنی برداشته و نگهداری کنند.

5- متصدیان تصفیه امور شرکتها، حساب شرکاء را نسبت به هم و سهم هر یک از شرکاء را از نفع و ضرر، معین می کنند. هرگاه اختلافی در تقسیم پیش آید، رفع آن با دادگاه خواهد بود.

6- لازم است اضافه شود که به بیان قانون تجارت، تقسیم دارائی شرکت با مسئولیت محدود بین شرکاء، خواه در ضمن مدت تصفیه و خواه پس از ختم آن، ممکن نیست، مگر آن که قبلاً سه مرتبه در روزنامه رسمی و یکی از روزنامه ها، اعلان و یک سال از تاریخ اولین اعلان گذشته باشد. تخلف از این دستور قانون، متصدیان تصفیه شرکت با مسئولیت محدود را مسئول خسارت طلبکارانی قرار خواهد دارد که ، به طلب خود نرسیده اند. بنابراین می توان گفت که:

تقسیم دارائی شرکت های تضامنی، نسبی، مختلط غیر سهامی و مختلط سهامی، خواه در ضمن مدت تصفیه و خواه پس از ختم آن، بدون آگهی مزبور انجام می گیرد.

علت این امر می توان گفت که چون در شرکت های اخیر، در صورت کافی نبودن دارائی شرکت، طلبکاران شرکت می توانند به شرکای ضامن مراجعه و آن را از دارائی شخصی آنها وصول کنند، لذا قانون اعلان در روزنامه را ، به منظور اطلاع طلبکاران شرکت صورت می گیرد، درباره آنها مورد بیان قرار نداده و آن را تنها، در مورد شرکت با مسئولیت محدود که فقط دارائی خود شرکت وثیقه طلب طلبکاران آن می باشد ، لازم مقرر داشته است.

7- دفاتر هر شرکتی که منحل شده ، با نظر مدیر ثبت، در محل معینی از تاریخ ختم تصفیه تا ده سال ، محفوظ خواهد ماند ، تا در مدت مزبور ، در صورت لزوم مراجعه به آنها ممکن باشد .

به تصریح قانون ، هر شرکتی مجاز است در اساسنامه خود ، برای تصفیه ترتیب دیگری مقرر دارد. ولی در هر حال ترتیب مزبور نباید مخالف مقررات ذکر شده در فقرات 1 تا 4 و 6 و 7 فوق باشد.

نانویس نماند که طبق قانون مالیات های مستقیم ، همان طور که سابقاً ( شماره 485 ) گفته شد ، تقسیم دارائی شرکت منحله، قبل از تحصیل مفاصا حساب مالیاتی یا بدن سپرده تأمین میزان مالیات ، مجاز نیست . مدیر یا مدیران تصفیه ، مکلفند ظرف شش ماه از تاریخ ثبت انحلال شرکت در مرجع ثبت شرکت، اظهارنامه مالیاتی مربوط به آخرین دوره عملیات شرکت را تنظیم و به حوزه مالیاتی مربوط تسلیم و مالیات متعلق را طبق نرخ مربوط پرداخت نمایند . مدیر یا مدیران تصفیه ، در صورت عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی یا تسلیم اظهارنامه خلاف واقع و نیز در صورت عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی ظرف شش ماه مزبور، متضامناً مسئول پرداخت مالیاتی و جرائم متعلق به شرکت خواهند بود هرگاه مدیر یا مدیران تصفیه ، قبل از تصفیه امور مالیاتی یا قبل از سپردن تأمین معادل میزان مالیات به شرح فوق، به تقسیم دارائی شرکت اقدام کنند  ، شخصاً جریمه خواهند شد.

قانون تجارت در مورد مدت تصفیه، حق الزحمه متصدیان تصفیه، عزل و استعفا، فوت و حجر و ورشکستگی آنها و نیز در منع انتقال دارائی شرکت به متصدیان تصفیه یا اقارب آنها ، بیانی ندارد و ساکت است. در سکوت قانون، در خصوص مواردی از امور مزبور که به تصمیم شرکاء قابل رفع نباشد ، به نظر می رسد می توان مقرراتی را که لایحه اصلاح قانون تجارت ( مواد 204 و بعد )، در نظیر موارد برای شرکت های سهامی تعیین کرده است ، در موارد مزبور جاری نمود.

لازم به نظر می رسد که اساسنامه شرکت مقرراتی را در خصوص موارد فوق الذکر، تعیین کند یا با قید این که در امر تصفیه شرکت ، در صورت لزوم ، مقررات لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت لازم الرعایه خواهد بود ، از قبل راه حل مشکل را پیش بینی نماید.

شخصیت حقوقی شرکت در حال تصفیه 

شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت نسبی، شرکت مختلط غیر سهامی و شرکت مختلط سهامی ، به محض انحلال، در حال تصفیه محسوب می گردند. تا ختم تصفیه امور شرکتها، شخصیت حقوقی شرکت، جهت انجام امور مربوط به تصفیه، باقی می ماند. باید دنبال نام شرکت، همه جا عبارت « در حال تصفیه » قید گردد.

متصدیان تصفیه، مدیریت شرکت را بر عهده دارند و نمایندگی قانونی شرکت با آنها است . اقامتگاه شرکت، که همان مرکز اصلی شرکت است و نیز تابعیت شرکت به ترتیب سابق است. دارائی شرکت ، مستقل و مجزا از دارائی شرکاء است. طلبکاران شرکت، هنوز حق مراجع به شرکای ضامن را ندارند. حق شرکاء نسبت به اموال شرکت ، مانند دوره قبل از انحلال، هنوز به صورت مستقیم و بی واسطه نیست و آنها نمی توانند اموال شرکت را به عنوان این که حقی بر آن دارند، به تصرف خود درآورند. لذا فقط در صورتی که از طرف متصدیان تصفیه، به تقسیم دارائی شرکت اقام شود، شرکای شرکت به واسطه آنها می توانند به اموال شرکت دسترسی داشته باشند.

ختم تصفیه شرکت

متصدیان تصفیه مکلفند تاریخ ختم تصفیه امور شرکتها را ، ضمن  گزارشی جامع از جریان تصفیه ، برای اطلاع عموم اعلان نمایند. این موضوع، بخصوص در مورد شرکت تضامنی، شرکت نسبی، شرکت مختلط غیر سهامی و شرکت مختلط سهامی که دارای شرکای ضامنی هستند، از اهمیت بیشتری برخوردار است. زیرا در این شرکت ها، در صورت کافی نبودن دارائی شرکت برای پرداخت بدهی های آن، طلبکاران شرکت می توانند برای مطالبه و وصول باقی مانده مطالبات خود، به شرکاء مراجعه نمایند و این امر مستنداً به گزارش مزبور متصدیان تصفیه ، به عمل می آید. هرگاه متصدیان تصفیه در اعلان ختم تصفیه و گزارش مذکور، کوتاهی یا تعلل کنند، می توان گفت که افراد ذی نفع می توانند اجبار آنها را به انجام تکالیف مزبور، از دادگاه درخواست نمایند.

شرایط انحلال شركت با مسئولیت محدود

ثبت شركت با مسئولیت محدود ممكن است بنا به علل زیر منحل شود:

  • در صورت ورشکستگی شرکت(بند «الف» ماده 114 ق.ت).
  • در صورت تصمیم همه شرکا (اقاله)؛
  • در صورتی که شرکت مقصودی را که برای آن تشکیل شده بود انجام داده یا انجام دادن آن غیر ممکن شده باشد(بند «الف» 114 ناظر به ماده 93 ق.ت)؛
  • در صورت انتفای تعدد شرکا،یعنی در صورتی که به هر دلیلی، بیش از یک شریک در شرکت باقی نماند؛
  • وقتی که شرکت برای مدت معینی تشکیل و مدت منقضی شده باشند(بند «الف» ماده 114 ق.ت)؛
  • در صورت ورشکستگی شرکت(بند «الف» ماده 114 ق.ت).

تصفيه و انحلال شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئوليت محدود

تعریف مدیر تصفیه در شرکتهای در حال انحلال

در قانون تجارت مدیر تصفیه چنین تعریف گردیده است:

کسی که امر تصفیه بر عهده اوست،  در قانون مدیر تصفیه نام دارد. در شرکت با مسئولیت محدود امر تصفیه بر عهده مدیران شرکت است، مگر اساسنامه شرکت ترتیب دیگری مشخص کرده باشد.

(م 213 ق.ت) طبق ماده 207 قانون تجارت وظیفه مدیران تصفیه خاتمه دادن به کارهای جاری شرکت و اجرای تعهدات و وصول مطالبات و تقسیم دارایی شرکت است. در اجرای این وظایف، مدیران تصفیه می‌توانند در صورت نیاز معاملات جدیدی برای شرکت انجام دهند.(م 208 ق.ت) همچنین حق دارند از طرف شرکت اقامه دعوا کنند؛ ماده 209 قانون تجارت  دعاوی مربوط به شرکت را با اجازه مجمع عمومی یا اساسنامه، به صلح خاتمه دهند و یا به داوری ارجاع دهند.(م 214 ق.ت)

وظایف مدیر تصفیه در شرکت سهامی خاص و مسئولیت محدود

در این مطلب با یدبه این نکته اشاره شود ،مسلم است پس از این که شرکت منحل شد ، مدیران دیگر سمتی ندارند . و چون ممکن است شرکت کارهای ناتمامی داشته باشد، مطالبات و بدهکاری داشته یا اجناسی در انبار موجود باشد که باید به فروش برسد و حتی ممکن است دعاوی در محاکم داشته باشد و از همه مهمتر این که دارائی شرکت باید بین سهام داران تقسیم شود لذا وجود اشخاصی که نماینده شرکت در حال تصفیه باشند به جهت انجام این امور لازم است و این افراد را مدیران تصفیه گویند.

مدیر تصفیه که اغلب از اشخاص بصیر و مورد اعتماد انتخاب می شود باید عهده دار کلیه امور شرکت بوده و تعهدات شرکت را انجام دهد ، مطالبات را وصول کند و اگر لازم بود معاملاتی انجام دهد.البته مدیر تصفیه میتواند از بین اعضای هیئت مدیره یا سهامداران نیز انتخاب گردد.

مدت زمان انحلال شرکت

اگرچه پس از انحلال کردن شرکتتان، مدیر سمتی نخواهد داشت اما باید شخصی را به عنوان مدیر تصفیه معرفی کرد. مدیر تصفیه به مدت ۱۰ سال در قبال طلب­ها، بدهی­ها، مالیات­های مستقیم و غیرمستقیم و سایر امور ناتمام شرکت مسئول است.

در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در خصوص ثبت شرکت و ثبت صورتجلسات انحلال شرکت در کرج میتوانید از کارشناسان مجرب موسسه حقوقی بین الملل مشاوره رایگان دریافت نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها